Stek MiFúNaturell i en stekpanna med rikligt med olivolja på hög värme. Slå soppan i skålar och toppa med parmesanstekt MiFú, nyskuren gräslök och lite smörgåskrasse
Förbered även salladen genom att mortla chili och vitlök till en fin pasta. Börja med att rosta okokt, thailändsk sticky rice i en torr stekpanna tills det blir gyllengult och luktar popcorn
Tillsätt den stekta MiFún, koka upp och smaka av med ljus soja och svartpeppar. Fräs lök och morot i smör på medelvärme så att de mjuknar och tar lite färg
Späd med lite vatten om det blir för torrt. Krydda med ljus soja och svartpeppar och smaka av. I en stekpanna, stek MiFú Chili & Peppar i smör på hög temperatur så att den får en gyllenbryn stekyta
Sänk värmen och tillsätt lite avsköljda svarta jästa bönor, chilibönpastan, soja och socker. Tillsätt maizenan och låt puttra några minuter Precis innan servering häller du på chiliolja, strör över sichuanpeppar och avslutar med en massa finhackad salladslök
Börja med att sätta på vattnet till pastan och koka pastan enl anvisning på förpackningen. Servera kycklingröran på pastan och riv eventuellt lite mer pecorino ost över det hela
com om de är nåt ni vill skriva till mig iställetför att lägga en kommentar. Genom denna blogg tänkte jag dela med mig av massa recept som jag själv komponerar ihopa Billigt och lättlagat för allt och alla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.