Servera chilin tillsammans med pico de gallo, crème fraiche samt en massa nyfriterade tortillachips som du skopar upp hela härligheten med och stoppar i munnen
Tillsätt maizenan och låt puttra några minuter Precis innan servering häller du på chiliolja, strör över sichuanpeppar och avslutar med en massa finhackad salladslök
Krydda med ljus soja och svartpeppar och smaka av. En citronette gör du enkelt på pressad citron och lite zest, olivolja samt salt och peppar efter smak
Späd eventuellt med lite mer vatten. 1,5 kg högrev3 gula lökarnågra vitlöksklyftor2 lagerblad1-2 jalapeño - beroende på styrka1 -2 tsk spiskumminmånga drag på pepparkvarnensalt1-3chilipulver 1-2 msk pimentón de la Vera (rökt paprikapulver)1-2 msk Worchestersås1 flaska mörkt öl100 gr mörk chokladGör så här. guacamole, pico de gallo etc 1,5 kg högrev
Täck skinkan med squashskivorna och krydda med salt och peppar. Så när Anna och Stoffe kom hem till oss på lite mat för någon dag sedan bjöd jag på detta, serranorullar fyllda med squash, grillad paprika och chévre
Ta sedan två gafflar och dra isär köttet med dem. Chili efter smak. Vi hade ris, stekta tortillas med ost emellan som tillbehör samt en klick créme fraiche och grönsaker
Peppar. Skumma av slagget och tillsätt sedan övriga ingredienser förutom kikärtorna och chokladen dom tillsätts sista 20 minuterna. Låt sjuda i ca 3 timmar tills köttet är mört, smaka av och servera med bröd eller ris. 1 kg högrev. 50 g Santa Maria chilipulver (1 kryddglas)
Dra av från spisen och sätt till Red Hot chilisås till "angenäm styrka och smak". Lägg lingon och lök tillsammans med socker och sockerersättning i en rostfri gryta och låt den sakta värmas upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.