Tillsätt den stekta MiFún, koka upp och smaka av med ljus soja och svartpeppar. Fräs lök och morot i smör på medelvärme så att de mjuknar och tar lite färg
Stek tillsammans medMiFú och olivolja i en stekpanna tills det luktar gott. Låt gå färdig någon minut i tomatsåsen innan du serverar med enorma mängder nyriven pecorino
Dela tomaterna och fördela runtom fisken. Jag anammar gärna den traditionen, för jag älskar fisk i alla de former, och skulle gärna äta det varje fredag året om
Servera med matvete plus en sallad. Blanda ihop crème fraiche, basilika, fond, salt, peppar, oregano, vitlök och passerade tomater och häll såsen över fisken
Gör en pico de gallo genom att finhacka tomat, silverlök, koriander och jalapenos. Finhacka vitlök, gul lök, morot och selleri och stek tillsammans medMiFún i lite olja
Häll på vattnet och rör i tomatpuré. Tillsätt maizenan och låt puttra några minuter Precis innan servering häller du på chiliolja, strör över sichuanpeppar och avslutar med en massa finhackad salladslök
Stek MiFú i olja så att den får lite färg och tillsätt sedan socker, pressad lime och fisksås. Häll över socker, vegetarisk fisksås och lime och bland runt lite så att allt får smak
Innan grönsakerna och kaprisen läggs på fisken tar dom först en kort sväng i stekpannan där smakerna får en chans smälta samman till en härlig grönsaksröra
Förvaratomaternamedörter och vitlök i en ren glasburk med lock, täckta med olivolja. Krossa vitlöksklyftorna med sidan av en kniv och lägg dem tillsammans medörterna runt och på tomaterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.