Tillsätt maizenan och låt puttra några minuter Precis innan servering häller du på chiliolja, strör över sichuanpeppar och avslutar med en massa finhackad salladslök
Späd med lite vatten om det blir för torrt. Krydda med ljus soja och svartpeppar och smaka av. I en stekpanna, stek MiFúNaturell i smör på hög temperatur så att den får en gyllenbrun stekyta
Stek MiFúNaturell i en stekpanna med rikligt med olivolja på hög värme. Slå soppan i skålar och toppa med parmesanstekt MiFú, nyskuren gräslök och lite smörgåskrasse
Tillsätt den stekta MiFún, koka upp och smaka av med ljus soja och svartpeppar. Fräs lök och morot i smör på medelvärme så att de mjuknar och tar lite färg
Späd med lite vatten om det blir för torrt. Krydda med ljus soja och svartpeppar och smaka av. I en stekpanna, stek MiFú Chili & Peppar i smör på hög temperatur så att den får en gyllenbryn stekyta
I dag lagade jag kycklingmed mangosås. Stek i olivolja i en stekpanna på medelhög värme. Receptet föreslår råris, men jag valde svart ris som jag tycker har en godare, nötig smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.