In addition to the espresso-chocolatemousse, I even made a moussecake for the New Year. I used a mint chocolate, but you can use the chocolate you like, chocolate with orange flavor or licorice could be very good
Jag är lite ny när det kommer till rawfood, för att inte tala om vegansk mat, men jag är faktiskt imponerad över att man på ett naturligare sätt kan göra smarriga desserter som inte innehåller en massa raffinerat socker och gluten
Chokladkakan jag skapade är vegansk och innehåller chiaägg för att binda ihop allt. Kanske serverad med lite grädde (för veganskt gör gärna med nötter eller kokosgrädde som bas)
Mixa alla ingredienser noga till en klumpfri mousse. Raw Veganchoklad-avokadomousse. Idag vill jag visa ett recept som är en favorit hemma hos mig, som är lika passande till jul som resten av året - choklad-avokadomousse med apelsinskal och dessertolivolja med smak av apelsin
Last weekend I had the honor to bake a veganchocolatecake to one of my friends on Instagram. Förra helgen hade jag äran att baka en vegan chokladtårta till en av mina vänner på Instagram
Why not start the weekend with a chocolatemousse. Instead of Nustevia cocoa-mint syrup you can use peppermint extract and some sweetener or why not try to flavour it with something else
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.