Detta är "nobake" choklad-avokado-ganache bars med en krispig chokladkola-botten". Jag har tänkt på det flera gånger, men tyvärr har man bara möjlighet att lägga in varje inlägg i maximalt tre kategorier här på nouw, och därför befinner sig mina recept i andra kategorier
krossa Chocolate O’s ganska smått. Tag ut skålen och blanda runt i de smälta marsmallowsen och tillsätt de krossade och smulade Chocolate O’s, häll ut smeten i en avlång form klädd med bakpapper
Gillade ni min Very Cherry Chocolate Cake, så är den här några strå vassare. Som ni vet ska vi flytta och det är nog en underdrift att inte påstå att vi just nu är mitt uppe i flytten
Känn med sticka att bottnarna är genomgräddade. Double Chocolate and Raspberry CakeMörk chokladcremeux 10 min 200g Mörk choklad 64%45g Strösocker (1/2 dl)60g Äggula (4st)175g Grädde (1 3/4 dl)150g Hallonpuré (1 1/2 dl)35g Cognac (2 msk) om man vill. Hallonpurén gjorde jag helt enkelt genom att micra 250 g frysta hallon och sedan pressa genom en finmaskig sil
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.