Fyllningen har en krämig mousselikande kosistens, och är smaksatt med både kakao och choklad. Krämigheten kommer bland annat från banan, vilket ger en god smak som passar fint med både choklad- och kaffesmaken
Täck formens botten med plastfolie och tryck ut degen. //Malin No bake vegan chocolatemoussecake. Häll fyllningen i en mixer tillsammans med cashewnötter och banan
) In i kylen med både botten och sparad deg medan du gör fyllningen. Smaka av med sötning. Jämna ut över tårtbotten och avsluta med att smula över den sparade degen
Mosa samman alla ingredienser med en sked eller händerna. Därför visar jag en favoriter i repris - min mumsiga no bake chokladtårta jag kallar "Chocolate Cashew Cake"
Gillade ni min Very Cherry ChocolateCake, så är den här några strå vassare. Browniebotten täckt med en mörk chokladtryffel toppad medmörkchokladmousse späckad med färska hallon och så en chokladspegel på toppen
Får jag fresta er med en "no bake" och vegansk variant av cheesecake. Min variant har en botten med sötmandlar som bas, och en härligt krämig fyllning som smakar blåbär
en med vit choklad och lime är så fräsch och god. Den här no bakecheesecake. No bake-desserter är räddningen när man snabbt och enkelt behöver kirra dagens dessert
Ibland blir chokladsuget så starkt att inte ens gammal hederlig Marabou mjölkchoklad hjälper. En chokladmousse tårta med valnötsbotten och krämig chokladmousse
Detta är "no bake" choklad-avokado-ganache bars med en krispig chokladkola-botten". Annars skulle jag definitivt gjort en sådan kategori, och detsamma med en kategori tillägnad alla mina chokladrecept (finns ju en hel del sådana här på bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.