Strimla picnicbogen och stek den i en wok. När den fått färg lägg den hyvlade (med osthyvel) moroten i, halva burken med majs, salladslöken som skäres i cm-långa bitar, bambuskotten, den strimlade och sedan tärnade paprikan
Smörj en form, häll i chipsen. Skiva och stek köttet. Krydda och lägg köttet på chipsen i formen. Vispa i ordning såsen, koka upp men den ska inte bli tjock
I torsdags lagade jag en kycklinggryta som blev riktigt mustig, krämig och höstig. Så när jag lagade denna höstgryta med kyckling och svamp, där det i orginalreceptet står att man ska använda champinjoner, använde jag mig av svärfars torkade kantareller
Ingridienser. Kött till gryta, det går ta 2 hg per person. Förslagsvis högrev eller bog då högrev är ett kött som kräver lång koktid men också ett är ett smakrikt kött
Det var en mustig köttgryta som stod på menyn idag. Jag förberedde den redan igår, så den kunde stå och puttra i lugn och ro tills köttet blev riktigt mört
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.