Koka upp lätt saltat vatten och koka spaghettin. Barilla Spaghetti Eko. Lyft av stekpannan från värmen och tillsätt peston samt lite av det varma kokvattnet för att det ska gå lättare att blanda pastan med såsen
Häll av spaghettinoch ärtorna, lägg de sedan i en skål tillsammans medPestoalla Genovese och zucchini, vid behov addera en sked av det kokande pastavattnet för att underlätta omröringen
Skala dem sedan och kör dem i mixern med olja, Pestoalla Genovese Barilla, crescenza-ost och mjölk. Smörj en ugnsform och varva fyra skikt med okokta lasagneplattor Lasagne Barilla, potatis- ochpestosåsenoch grönsakerna
Rör ihop pestonmed majonnäs och pressad citron. Nu har vi dock både nytt bord och nya stolar, stolar som är skinnbeklädda dessutom ochmed andra ord mycket mjukare och skönare
Spaghetti. Sila av vattnet och blanda pasta och haricots verts medpeston. Hetta upp en stekpanna med lite olja och smör och stek fiskfiléerna gyllenbruna på båda sidor
Häll av allt och blanda ned medpeston samt två matskedar av kokvattnet för en krämigare konsistens. Låt dem koka i saltat vatten tillsammans med potatisen som skurits i kuber samt Trofie Liguri
Koka pastan al dente, häll av vattnet och blanda medPestoalla Calabrese Barilla och ricottan. Koka Bucatini Barilla i rikligt med saltat vatten och kör under tiden basilikan i mixern med en nypa salt och olja
Servera medspaghetti, extra permesan, lite ketchup ochsallad. Stek köttfärsen och pressa i vitlöken. Häll på resten av kryddorna, tomatpuré och buljongen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.