Koka upp lätt saltat vatten och koka spaghettin. Barilla Spaghetti Eko. Lyft av stekpannan från värmen och tillsätt peston samt lite av det varma kokvattnet för att det ska gå lättare att blanda pastan med såsen
Spaghetti. Lägg också i pesto alla genovese rör om och servera. Pesto alla Genovese Barilla. Värm en stekpanna med olivoljan och rosta scampi-huvudena, tryck ur juicen från dem
Häll av spaghettinoch ärtorna, lägg de sedan i en skål tillsammans med Pesto alla Genovese och zucchini, vid behov addera en sked av det kokande pastavattnet för att underlätta omröringen
Det finns nog lika många recept på Pasta puttanesca som det finns familjer i Italien. Vänd ner pastan i såsen ihop med oliver och sardeller och finhackad persilja
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Såsen gör sig även mycket bra i kallapastasallader. Häll i de passerade tomaterna, smaksätt med lite örtkryddor efter smak och någon nypa socker (alltid socker i tomatsåser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.