Blanda grädde ochpotatisoch fördela ut i mindre, runda gratängformar eller en avlång fyrkantig. Skala och riv potatisenpå de stora hålen på ett rivjärn
Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
Flankstek är, rätt tillagad, bland det bästa som finns. Nå, då kanske marinerad flankstek med vitlöksfräst svamp, jordärtskocks- ochpotatisgratäng samt en choronsås kan vara något att svänga ihop
Gratängpå jordärtskocka, persiljerot ochpotatismed gryère och mandel. I denna gratäng samsades persiljeroten i bästa samförstånd medpotatisenoch jordärtskockan
Den första rätten blev alltså en kebabtalltik, den andra rätten blev en mera traditionell stek som jag serverade med en god sås av den kryddiga köttsaften som bildades under tillagningen i vakumpåsen
Lägg upp laxen på tallrik med sparris och hollandaise. När temperaturen i badet uppnåtts lägger jag ner laxbitarna med lite citronsaft i varsin ziplockpåse
Häll på grädden. Skala potatisoch lök. Gott till bröd och en sallad. Skär potatisen i strimlor. Varva potatis, lök, skinka, ost, salt och kryddor i en smord ugnssäker form
blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.