Servera med en härlig sallad och pasta eller ris. Lägg i purjolöken, morötterna och Mifústrimlor. Koka på medelvärme i cirka 2 minuter och rör i crème fraiche. 2 pkt Valio MiFú® StrimlorNaturell 2 st morötter 1 purjolök (ganska liten) 1 burkar krossade tomater 3 tsk dragon 2 tsk rökt paprikapulver 1⁄2 dl olivolja 1 grönsaksbuljongtärning 3 dl vatten 2 dl créme fraiche salt
Stek i några minuter på medelvärme. Blanda mangon med koriander och chili. Tillsätt Mifústrimlor och stek på medelvärme i cirka 5 minuter. 2 pkt Valio MiFú® Strimlor Paprika &
Tillsätt den stekta MiFún, koka upp och smaka av med ljus soja och svartpeppar. Fräs lök och morot i smör på medelvärme så att de mjuknar och tar lite färg
Blanda ägg, vitvinsvinäger och en matsked smör i en skål. Värm resterande smör i en stekpanna. Tillsätt MiFUn och fräs den försiktigt, rör om då och då, och tillsätt purjolöken i slutet
1Blanda alltsammans i en bunke tillsammans med resten av ingredienserna. Värm upp en stekpanna med smör och bryn biffarna i 3–4 minuter på varje sida, eller tills de har fått vacker färg. 1Garnera eventuellt biffarna med timjan och servera sedan tillsammans med potatismos och sallad
*I samarbete med Knorr*. Hoppas allt är fint med er. Som ni kanske vet så var jag runt i Sverige på en föreläsningsturné med Unilever som äger märket Knorr tidigare i våras och pratade om vegomat i offentlig sektor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.