Rör ihop marinaden och häll över den brynta Mifún. Bryn Mifú strimlor i en stekpanna med olja. Skiva vårlöken och tillsätt en del av den (resten serveras färskt på toppen av poké bowlen) samt färsk hackad röd chili
Fräs i ett par minuter och rör om då och då så att inte grönsakerna bränns. Garnera med koriander och servera grytan med basmatiris och pappadum eller naanbröd
salt och peppar. 1 gul lök 1 klyfta vitlök 1 msk rapsolja 2 dl torkade röda linser 1 tsk paprikapulver 1 tsk basilika 400 g krossade tomater 1 l vatten 2 tärningar grönsaksbuljong salt och peppar
Smaka av med salt och peppar. Pudra över curry, ingefära och koriander. 2 Stek aubergine, morot och lök i olja ca 5 min, rör då och då. 3 Häll i kokosmjölk, krossade tomater och vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.