I år blir det hemgjord rökt prinskorv på julbordet. Prinskorven, en emulsionskorv, är ganska lätt att göra och den färdiga korven går inte att jämföra med de man köper i butik
Denna gång blev det en klassisk prinskorv och dessutom i en liten kvantitet. Detta visade sig vara lite lite för folk gick med tiggarhåven redan innan jag hunnit bli klar med korvarna… Då jag har en rök så passade jag på att röka prinskorvarna lite i alrök
Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. Resten av köttet användes till en bastard mellan Gustafva Björklunds recept på siskonkorv och Kristofer Franzéns prinskorvsrecept från
Jag vet att det verkligen inte är supervanligt att man gör sina egna prinskorvar, men som vegan kan det ibland vara ganska svårt att hitta veganska prinskorvar i matbutikerna, så om man inte vill nöja sig med att bara ta vanlig sojakorv och skära i mindre bitar så är det här faktiskt ett riktigt bra och roligt alternativ
Stek prinskorvarna i ytterst lite matfett eller värm i mikron någon minut. 150 g prinskorv. Tina spenaten i mikron eller i en kastrull på spisen enligt anvisningarna på förpackningen
Nu hade jag lite framförhållning och gjorde ganska mycket av stekt prinskorv, köttbullar, kokt potatis och broccoli, så jag visste att det skulle räcka till den här goda rätten, dagen efter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.