Glutenfritt. Glutenfritt,. Igår gjorde jag ett glutenfritt bröd som blev riktigt lyckat. Inspirationen till brödet hittade jag i Nillas bok Baka glutenfritt, men jag gjorde om receptet lite utifrån vad jag hade hemma
Att blanda egen glutenfrimjölmix på naturligt glutenfria mjöler är både enkelt och roligt. Xantangummi är ett förtjockningsmedel som bland annat används för att få bra konsistens på glutenfria bröd och bakverk och förhindra att det blir torrt och smuligt
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
3 dl Havregryn Glutenfri. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop alla ingredienser till pajdegen. Skala och skiva äpplen och blanda i en skål med de torkade kryddorna och honungen
Först ut är detta glutenfria bröd. Måndag och vi river av en vecka med fyra nationella prov i engelska för åk 6 och 9, sambedömning av svenska nationella uppsatser och annat skojsigt
Äntligen är det svampsäsong. Just nu går det att hitta en hel del kantareller i skogarna och tänkte därför att det ju inte kunde passa lämpligare än att dela med mig av mitt recept på vegetarisk kantarellpaj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.