2 kg fast potatis, med skal 1 kg körsbärstomater 2 dl olivolja 100 g vitlök, klyftor med skal 15 g rosmarin 1 msk tomatpuré 150 g färsk timjan salt peppar
Salta och dra över svartpeppar ochvitlökspulver. salt peppar, vitlökspulver. Halvera spetskålshuvudet på längden och lägg ner halvorna i pannan medsnittytan nedåt
bondbönor med pancetta. ½ dl extra jungfruolivolja. chilifrästabroccoliblad eller mangold. 1,2 kg potatis, fast sort salt. 4 st vitlöksklyfor. 1 kruka rosmarin
Jag serverade det tillsammmansmedmina hemmagjorda hamburgare och en vitlöksochpersiljesås. Att lyxa tilltillbehören man äter till maten är värt så mycket ochmed enkla metoder och knappt nåt jobb får du dundergoda ugnsbakade potatisklyftor
Den som vill tar även lite svartpeppar och kanske något med mer smak, t. Fast med bara salt behåller man råvarornas goda smak som den är och det räcker mer än väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.