250 g mandelmassa. 1skalet av en apelsin, fint rivet. 1250 g mandelmassa 100 g mörk choklad, hackad skalet av en apelsin, fint rivet 1 äggRiv mandelmassan, och blanda med ägg ochapelsinskal
Här har ni en härligt smakade bulle fylld medmandelmassaochapelsin där det vanliga strösockret i fyllningen dessutom är utbytt mot muscovadosocker, vilket tar smaken till en helt annan dimension
Saffransbullar medmandelmassaochapelsinfyllning. medmandelmassa. Och sen kombinerar man det hela med den gamla välkända principen att "allt blir godare med smör" så får man detta resultat
Det är alltid kul och oftast kommer man hem med lite ny inspiration. Bullar är rätt hela året om men nu till vintern så passade jag på att fylla dem med lite nya smaker
Mosa ihop smör ochmandelmassamed en gaffel och tvätta apelsinerna. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Strö ut pärlsocker på kakan och dekorera med dina blomdekorationer efter önskemål. Under tiden som degen jäser vispa ihop mandelmassan smöret och skalet från den rivna apelsinen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.