Lägg på skinkskivor, hälften av kycklingen och sedan Emmenthaler ostskivor. Lägg ett lager sås i botten på en gratängform och sedan lasagneplatta/plattor
Ingredienser Portioner. 4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Marinera gärna kycklingen dagen innan, då går det snabbt att grilla dem dagen efter och kycklingen blir desto godaste om den får marineras några timmer i kylen
Tycker vi alltid har det när vi inte är på vift, pust. Förrådet där ute håller på att sorteras och jag grävde ÄNTLIGEN ner mina klängväxter bakom spaljén
Det krävs visserligen lite förarbete men väl på grillen säger det bara svich så är det klart. Tillbehören bestod av pommes, fetaostsallad, hemmagjord coleslaw, små chorizokorvar och djävulssås som ni hittar recept på HÄR
Absolut det godaste jag vet, mums. Jag lovade ju att sammanställa alla tips på grilltillbehör ni kom med för en tid sen och oj så många bra, enkla och framförallt GODA tips
Då var det fredag igen, veckans bästa dag enligt mig. Tidigare i veckan gjorde jag en super god rätt. Jag gjorde marinerad entrecote i strimlor till egengjorda vårrullar
Pensla på rikligt med glaze runtom hela spetten. Lägg i ugnsfast form (eller på ugnsplåten). Sätt ugnen på 225 C. Ta ut dem efter 15 minuter och pensla på resterande glaze
Runda bullarna med händerna och lägg på plåt med bakplåtspapper. Skolla mandel genom att koka upp vatten och mandel tills du ser att skalet på mandel börjar skrynkla sig
Fördela kycklingenpå grillgaller med ugnsplåt under fylld med någon cm vatten. Då tar du undan halva marinaden i en skål och serverar till kycklingen sedan som sås
Lägg kycklingen i dubbla plastpåsar. Otroligt att vädret kan vända så plötsligt och det är så kallt ute att man behöver vantar på sig, eller så får man jobba sig varm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.