Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Även om ingredienserna (särskilt valnötterna och kokosoljan) bidrar med massa nyttigheter och gör godiset till riktig superfood rent näringsmässigt
En krispig men samtidigt seg quinoabar med massor med nötter och en topping av mörk choklad. Smält den mörka chokladen i micro eller över vatten bad och ringla över dina bars
25 g vassleproteinpulver choklad. En vecka kvar av semestern och det är konstigt att man alltid får lite panikkänslor när man tänker på att sommaren snart är slut
Smält chokladen och rör i kokosoljan. Man kan hoppa över kokosolja, men då blir chokladen väldigt hård i förhållande till botten och blir svår att skära
En härlig kletig kaka med en djup chokladsmak. Recept från Rawfood. Nästa gång tar jag nog ännu mer vaniljpulver för den smaken är lite tunn för en vaniljälskare
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
Raw kakao innehåller mer antioxidanter än något annat livsmedel och dessutom är det fullt med bra fetter, protein, järn, magnesium, krom, fosfor och svavel vilket gör det till ett riktigt superfood
Jag bara måste tipsa er om de här rawfoodchokladbollarna. Jag kan få ett sug efter chokladbollar ibland, men de gånger jag slängt ihop en smet så blir jag alltid besviken efteråt för att det är för sött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.