Vit chokladfrosting. Chokladtårta med nutellafrosting. Kladdkakscupcakes med vit chokladfrosting. RÄCKER TILL 12 ST FARSDAGSBAKELSER ELLER 12 ST PÅSKBAKELSER INGREDIENSER 100 g vit choklad 150 g mjukt smör 150 g philadelphiaost. 100 g vit choklad
50 g mörkchoklad. Sätt ugnen på 175 grader. Smäl smör i en kastrull. Rör ner socker och ägg i kastrullen. Blanda samman vetemjöl, bakpulver, kakao och vaniljsocker
Vispa äggulor och socker poröst. Tillsätt smör, gräddmjölk och vetemjölet blandat med bakpulver. Häll smeten i en väl smord långpanna 30x40 cm (eller på ett bakplåtspapper)
Lite syrligare och hade nog passat bra till chokladen, en anledning att baka den igen snart. Dessa bottnar är verkligen supergoda, saftiga och mycket chokladsmak
Hacka chokladen och häll den varma grädden över chokladen. Rör om tills all choklad smält. After Eight-kräm1 lager3 dl vispgrädde100 g mörk choklad50 g After eight (ca 6 st)Gör så här
Sätt ugnen på 160°C. Smörj och mjöla en rund bakform med avtagbara kanter (26 cm). Vispa margarinet och sockret tills det är vitt och poröst med elvisp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.