Här i en version med salt baconoch mycket ost, mums. Sambon tog med barnen ner till sin mamma i Kävlinge, där de firade påsk medan jag satt hemma och pluggade juridik
Den VARMAsmörgåstårtan. Varför inte en smörgåstårta istället varje torsdag. Jag vet att det är en forna tradition med pannkakorna och punschen men ändå har jag lite svårt för det så idag bjuder jag på detta recept istället
Täck hela smörgåstårtanmed denna röra. Garnera slutligen hela tårtan med hackad/skuren isbergssllad, räkor, äggskivor, gurkskivor, tomater, citronskivor och dillvippor
Dekorera med sallad, ost, skinka ochägg. Blanda philadelfiaosten med skinkan och bre på nästa lager. Vispa grädden, tillsätt leverpastej och bostongurka
Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig sallad medbaconoch brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.