Servera som wrapsmedkyckling och salsai brödet. Stekt lime-marineradkycklingfilétillsammansmed en salsa på avocado, tomat, rödlök, lime och färsk koriander på en varm tortilla
Då gjorde jag en low carb tortillamedsalsa färs medfajita krydda samt lite grönt, yummy. Du kan antingen göra ett eget tortillabröd eller använda köpt, du kan också gratinera den i ugnen med ost på ^^
Lägg den i en burk med lock. Skär kycklingfilénistrimlor. Kryda med curry, salt och peppar. Fördela röran på tortillabrödettillsammansmed grönsallatsbladet och rulla ihopvid lunch dags
Strö över lite sallad och solrosgroddar och rulla ihop brödet till en wrap. Blanda crème fraiche, sambal oelek, mangobitarna och fetaosten i en skål till en röra
Skölj den i varmt vatten, skrubba med rotfruktsborsten. Kärna ur tomaterna, hacka imindrebitar. På så visblir den lite "förarbetad" och släpper ifrånsig mer saft om man pressar den medfingrarna
Tag dina ägg wraps och lägg på lite sallad, toppa medtonfiskröran och lägg på liteskivad avokado. Vispatillsammansingrediensernamedlite salt med en mixer stav
Lägg grönsallad, tomater, kyckling, crème fraiche och salsai de varma tortillabröden. Strimlakycklingen och lägg i plastpåsen tillsammansmedvegetabilisk olja och kryddmixen
När degen “satt” siglite är det dags att vända och trycka ut den så mycket du kan med en stekspade. För tillfället är jag helt såld på wraps och äter det i stort sett varje frukost
Ikväll ska några kompisar komma hit och vi ska bjuda på pulled pork med goda tillbehör. Bla coleslaw, picklad rödlök och en salsa som du får receptet på här
Men innan jag sticker ut tänkte jag dela medmig av receptet på en mättande taco wrap gjord på ägg. Igår blev det till att plocka fram strumpor och höstjacka innan jag åkte intill stan för after work, för fy så jag frös med bara fötter i sandaler och tunn blus på jobbet
När degen ”satt” siglite är det dags att vända och trycka ut den så mycket du kan med en stekspade. Vänd ytterligare en gång, och tryck ut wrappen ännu lite mer
De här wrapsen är milda men med många härliga smaker och konsistenser. vik upp två av kanterna mot mitten och rulla den därefter som en wraps så att den blir försluten på båda kanterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.