Här kommer nästa recept med min egen naturligt glutenfria fullkornsmjölmix. Recepten jag skapar med mjölmixen nu i början är enkla och neutrala så att ni har så stor användning av mjölmixen som möjligt
Dela den i två och arbeta till runda bröd med hjälp utav mjölet. Måndag och vi river av en vecka med fyra nationella prov i engelska för åk 6 och 9, sambedömning av svenska nationella uppsatser och annat skojsigt. Arbeta degen i maskin med degkrok i cirka 5 minuter tills du har en jämn och fin deg. Låt jäsa under bakduk i cirka 30 minuter, sikta med resten utav mjölet och snitta degen med en liten vass kniv
Blanda havregryn, fiberhusk, bovetemjöl, sesamfrön, solroskärnor, bikarbonat och salt i en bunke. Tillsätt honung och filmjölk i bunken med de torra ingredienserna
11 dl glutenfria havregryn. 1Glutenfria havregrynVärm ugnen till 175 °C. 1Smörj och bröa en ugnsfast gryta som rymmer ca 3 liter, med smör och havregryn. 1Blanda mjöl, havregryn, bikarbonat och salt i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.