Då var det måndag igen och vi startar veckan med ett lättlagat fiskrecept. Vi brukar oftast äta saltbakad lax med kall romsås (se här), vilket är en av våra absoluta favoritfiskrätter, men denna variant med hjortronsås är inte så dum den heller
Smaka av med salt och peppar. "Kryssa" potatisarna med en vass kniv och pressa upp dem lite. Klicka i basilikaosten vid servering och garnera med gräslök
Detta recept kan man inte misslyckas med. Serveras varm, ljummen eller kall med lämpliga tillbehör. Lägg en rejäl bit laxfilé (ca 1 kg) på saltet, med skinnsidan uppåt
Smag til med salt og peber. Kom olie på en stor pande og brun kyllingestykkerne på alle sider. Server med et drys frisk parmesan på toppen, godt brød til at suge saucen og en frisk salat
Om du vil ha en mer mettende smoothie, så ha i en ss kokos- eller linfrøolje, og kanskje noen ts hampprotein, hampfrø, chiafrø eller lecithin om du har
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.