Lägg i hönsbuljongtärningarnaoch philadelphiaosten. Servera soppan med bröd. Rör om tills osten smält. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör såhär. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Vill du ha fler tips på vad du kan göra med dina frukter ochbär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
Om du hellre vill göra medgräddsås, kolla här >. Den här gången var jag på skyhumör. Ställ ner pannan och stek till fin färg runtom bullarna, snurra runt med jämna mellanrum
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.