Nu är det äntligen dags för pulledpork som jag hintat om i flera dagar. Smaksätt köttet som du själv vill egentligen – det går att variera på en hel massa olika sätt
Vilket är ditt favoritrecept på pulledpork. Som ni ju kanske redan vet är det ”äppelvecka” den här veckan på bloggen och idag är det dags att dra fram en gammal favorit
Alltså jag tror att nått som går hett hemma i stugorna är denna pulledpork, eller vad säger ni. Åhhh vilken ”marinad” till porken jag hittade på med ännu en av mina nyfunna kryddor från Oli & Vinegar
När fläskläggen är färdig ska köttet vara mört och falla av benet. Blanda innehållet i stekpannan med buljongen och häll i lite av blandningen i botten på lergrytan
Den härliga rökiga smaken och hettan från chilin som sammanstrålar med sötman från honungen. Gjorde en variant på pulledpork idag men det blev inte riktigt som jag tänkt mig
– I tortillas bröd med grönsaker (fotot). – som fyllning i brunchmuffins. Dra isär köttet med en gaffel. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på min topplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att blogga om det
Bara att blanda såsen och lägga den tillsammans med en köttbit i en gjutjärnsgryta, sätta in den i ugnen på morgonkvisten på låg värme och sen göra vad man vill resten av dagen för att sedan komma hem på eftermiddagen och plocka ut grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.