Rabarber- och halloncheesecak e med drömkross Lägg rabarber och hallon i en kastrull ihop med strösocker, vatten och citronzest. Krossa drömkakorna med händerna www.koket.se
Crème brûlée Se till att all vaniljkorn kommer med. Dela vaniljstången. Koka upp grädde, mjölk och den halverade vaniljstången receptcentralen.se
Äppelpajsdessert med cheesecakekräm Havresmul25 g smör, rumstempererat 0,5 dl vetemjöl 0,5 dl havregryn 2 msk strösocker 1 krm malen kardemumma www.koket.se
Efterrätt i glas – recept på enkel sommardessert Blanda med mixade bär. Toppa med limemarinerade bär. 1 liter jordgubbar . 12 msk limejuice mittkok.expressen.se
Citronpannacotta med lemon curd och rostad vit choklad | Köket.se Citronpannacotta4 dl vispgrädde 1 msk vaniljsocker 1 dl gelésocker 3 citroner, finrivet skal (ekologiska) www.koket.se
Världens enklaste mintchokladmousse Garnera med vispad grädde och mintchoklad. 1konserverade päron (valfritt)Värm vispgrädde i en kastrull, smält chokladen i grädden under omrörning Svt
Enkel hallonmousse med chokladsmul Enkel hallonmousse200 g hallon, färska eller frysta 1 dl gelésocker 2 dl vispgrädde. Chokladsmul0,5 dl strösocker 1 dl vetemjöl 1 msk kakao 1,5 dl havregryn 50 g smör www.koket.se
Leilas underbara chokladpudding 1 tsk kardemummakärnor 3 dl vispgrädde 2 msk honung, flytande 1 apelsin, rivet skal 0,5 krm flingsalt 200 g mörk choklad 70 % (hög kvalitet) 2 äggulor (ekologiska) 1 msk smör 1 ask färska björnbär www.koket.se
Hallonsufflé med färska hallon och citronmeliss 450 g frysta hallon 1 vaniljstång 1,5 msk majsstärkelse 2 msk citron, saft 4 äggvitor 1 dl strösocker florsocker färska hallon www.koket.se
Mintchokladmousse med stekta päron & mynta Här kommer receptet på mintchokladmoussenmed stekt päron som vi hade på Olivers ettårskalas. Börja med att skala, kärna ur och klyfta päronet så du får ner en klyfta per snapsglas plus att det det finns utrymme för moussen Manfreds Mattorg
Inkokta päron Den största delen päron kokade jag in i en sockerlag med smak av vanilj och en liten del fick även sällskap av lite saffran det enkla och goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.