Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Häll över vattnet så det täcker. Skala och klyfta löken. Rör ut mjölet i grädden. Skala och skär 2 morötter i mindre bitar. Låt köttet sjuda med locket på glänt, 1 1/2-2 timmar. Skala 2 morötter och skär dem i bitar. Lägg i morötterna och låt sjuda 5-6 min. 16 person(er) Ingredienser 3 kg högrev 2-2,5 l vatten 4 morötter 4 gula lökar 5 persiljestjälkar 1 msk vitpeppar, hel 3 lagerblad 4 kalvbuljongtärningar 1 dl vetemjöl 2,5 dl matlagningsgrädde 4 dl pepparrot, riven 2 tsk salt Tillbehör 2 kg potatis, kokt 8 morötter, kokta pepparrot, nyriven persilja, hackad
Wagyu hittar du bland annat hos Latinamerikanska Livsmedel i Hötorgshallen . Förutom att du kan äta det rått och halstrat så kan du även steka det försiktigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.