12 msk
olivolja, smör eller margarin att steka iBörja förbereda önskade tillbehör som ex. potatis. Skala och hacka lök fint. Hacka bladpersilja. Blanda lök, bladpersilja, pressad vitlök, salt och peppar med kycklingfärsen i en bunke. Tillsätt ägg samt maizena eller mosad kokt potatis och blanda till en jämn färs med en slev. Stek en liten provbiff och smaka av färsen med salt och peppar. Smörj händerna med lite olja och forma fyra stora biffar eller åtta mindre och lägg upp på en oljad bricka. Värm en stekpanna och bryn biffarna i olivolja, smör eller margarin 3-4 minuter på varje sida. Sänk värmen (sätt gärna på lock eller lite folie) samt stek ca 8 min till så att kycklingfärsbiffarna blir genomstekta. Kycklingbiffarna är klara att servera med valfria tillbehör.
Kram Kycklingfärsbiffar. Hej, hej. Hoppas att du har haft en trevlig lill-lördag. Själv har jag haft en riktigt bra dag och känner mig nöjd med att ha fått en hel del uträttat på jobbet
Kycklingfärsbiffar. Förberedelser. Tina mangon. 1. Skala och finhacka lök och vitlök. Blanda med färsen i en bunke och tillsätt chiliflakes, finhackad koriander, skal- och limesaft från en 1/2 lime, soja, peppar och salt
Asiatiska kycklingfärsbiffar med lime och ingefära, 4 personer. Jag är inte så särskilt bra på asiatisk mat på det stora hela, men det finns en smakkombination som jag är helt galen i och det är just ingefära – lime – chili – vitlök
Kycklingfärs är en bra produkt i kyldisken när man vill minska mängden rött kött i kosten. Här blir det goda biffar som kompletteras med smakrika tillbehör
Asiatiska kycklingfärsbiffar som är enkla att göra men för det imponerar på dina gäster. Hettan i biffarna kan regleras med mer eller mindre chili och ingefära
Lägg ströbröd och mjölk i en bunke och låt svälla i 5 minuter. Tillsätt färs, ägg, senap, dragon, kycklingfond, salt och peppar och arbeta ihop till en smidig färs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.