Arbeta ihop till en deg (använd gärna elvisp med vispar eller köksmaskin så går det snabbt). (Har du svårt att få ihop degen trots att smöret är rumsvarmt har du troligtvis tagit för mycket mjöl, undvik att gräva med decilitermåttet i mjölpåsen för då packas mjölet och man tar för mycket
Vi träffades till eftermiddagsfika och jag hade bakat en Päronpajmed Kolagrädde. Grädden som man blandade med kolasås blev kanske i sötaste laget till men "sött e gött"
Det är precis det som händer här hemma just idag, det blir en knäckigpäronpaj, helt gudomlig och perfekt att avnjutas med en klick grädde eller vaniljglass och en kopp kaffe
Det är precis det som händer här hemma just idag, det blir en knäckigpäronpaj, helt gudomlig och perfekt att avnjutas med en klick grädde eller vaniljglass och en kopp kaffe
Servera med vaniljsås. Häll över ett lager råsocker och bränn av det med en gasolbrännare, eller sätt in pajen i 250grader övervärme väldigt snabbt, så att sockret bara hinner smälta
Lättlagad och fantastiskt god rabarberpaj medknäckigt kolatäcke. Jag har gjort pajen glutenfri genom att ersätta vetemjölet i originalreceptet med ris- och potatismjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.