Att baka ett riktigt gott bröd till påskbuffén tycker många är viktigt. Ett av mina absoluta favoritbröd är detta ljuvliga brytbröd som är helt perfekt att lägga fram på buffébordet
Glutenfri limpa är något jag brukar göra till barnen och min man. De vill gärna ha bröd då och då, och då känns det bättre att baka ett bröd än att köpa ett som både är dyrare och innehåller fler tveksamma ingredienser
Blanda ihop alla ingredienser i en bunke. Tillsätt kokhett vatten och rör ihop. Låt stå i rumstemperatur tills linfröna sugit åt sig av vätskan, cirka 30-60 minuter
Ibland kan det vara så himla gott att ta en knäckemacka till kaffet på helgen, eller hur. Oftast finns det knäckebröd i en burk hemma hos oss fast på sista tiden har jag varit sjukt dåligt på att göra knäckebrödet så denna gången var det min kompis Linda som fyllde bruken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.