Vänta med att salta tills såsen stått i kylen i ett dygn. Smaka av med peppar och tabasco. Detta för att undvika att såsen blir för salt, då rommen släpper sälta och blir lite saltare efter ett dygn
Igår stod hemgjord potatismos ochfiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, god sås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
Hacka schalottenlöken och blanda med crème fraiche. Smaka av med lime, peppar och dill. Matlagning är ingen exakt vetenskap, smaka ofta och avgör själv ifall du vill ha mer av någon ingrediens
Inte en droppe olja och ändå så gott. Häftigt att mixa ner persikohalvor men det ska erkännas att jag var lite skeptisk innan jag testade receptet men jag behövde verkligen inte vara orolig
Mixa strödadlar och vatten till en kladdig massa. Forma till små knapriga bollar. Inlägget Granolabollar recept – snabbt, gottochenkelt dök först upp på Rawness
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.