Hirs är typ det snällaste en kan äta för magen. Dessutom är det sjukt gott att göra gröt på. 1 dl hirsflingorvaniljpulver1 dl kokosdryck1,5 dl vattenkanel
2 port. Koka upp 6½ dl vatten i en kastrull och tillsätt därefter 1 dl sköljd och avrunnen hel hirs. Lägg på ett lock och låt koka på svag värme i ca 20 min
Frukost. Dagens jobbigaste mål. Kroppen vill inte ha mat. Det får inte ta tid att göra frukost, det ska gå snabbt att äta och den ska hålla mig mätt till lunch
Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. En snabb, enkel och mättande gröt som jag gärna äter på helgen före träning då jag känner för lite kolhydrater
Redan en ny vecka är här och snart är det dags för de flesta att fira jul. Den här veckan har jag inte så mycket inplanerat, men jag tänker att jag ska försöka hinna med att göra lite egna julklappar
Redan en ny vecka är här och snart är det dags för de flesta att fira jul. Den här veckan har jag inte så mycket inplanerat, men jag tänker att jag ska försöka hinna med att göra lite egna julklappar
Gröt till frukost har blivit en global trend, kunde man läsa om i Metro för några dagar sedan. Därför tog jag naturligtvis tillfället i akt att lägga samman alla (vanliga och ovanliga) grötrecept som tidigare förekommit på den här bloggen, till ett enda inlägg
Nu när det börjar bli lite kallare ute är det gott med varm gröt på morgonen. Det här är en favorit just nu med hirsflingor och frön som ger extra fibrer och mineraler
Jag såg en väns inlägg på Facebook härom morgonen med en ugnsbakad hirspudding med kokos och blåbär tillsammans med äpple, valnötter, kanel och en skvätt agavesirap
. Igårmorse provade jag en ny sorts gröt jag faktiskt aldrig gjort förrut. hirsgröt. Jag har gjort gröt på hirsmannagryn, men att göra på hirsflingor har jag faktiskt aldrig provat
Precis som jag nämnde häromdagen så har jag en liten sammanställning med några grötgryner HÄR, men jag har även en sammanställning av några matgryner HÄR
Gjorde mig en väldigt god frukost, med inspiration från ett magasin från Lifebutiken. Då jag är sugen på att testa lite nya frukostar kom detta magasin perfekt, för det fanns fler recept att prova, behöver först komplettera mitt skafferi
Varm, god, len och kryddig är den här gröten som passar extra bra i advents- och juletid. Den är något mittemellan den klassiska Davosgröten - där man blötlägger havregryn i yoghurt eller mjölk över natt och sedan äter den "rå" - och vanlig kokt gröt
Frukost. Det värsta målet alla kategorier. Vi morgontrötta hade helst hoppat över eländet, alternativt fått en låååång frukostrast vid tiosnåret när kroppen vaknat till liv
Det här är Hedda. Min bebis. Åtta månader på fredag. Hon har boxats med leksaker och fått ett jack under ögat, dvs hon är officiellt en riktig fighter nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.