3-4 morötter 1-2 stjälkar stjälkselleri 1 gul lök olivolja, tillstekning 1 torkad chilifrukt 2 klyftor vitlök 2 kg fläskkarré (eller bog av gris) 1 förp konserverade körsbärstomater ((eller färska tomater)) 1,5 dl rött vin 1 dl olivolja 1 dl svarta oliver (gärna semitorkade men går bra med andra också) färska örter (tex salvia, timjan och rosmarin) 2 lagerblad salt peppar
Ställ lergrytani kall ugn. Blanda äppeljuice, soja och ingefärai en skål. Torka av lergrytan lätt. Lägg i köttet och låt marinera medan grönsakerna förbereds
Ställ lergrytani kall ugn. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Torka av lergrytan lätt. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden iingredienserna
Ställ lergrytani kall ugn. Blanda äppeljuice, soja och ingefärai en skål. Torka av lergrytan lätt. Lägg i köttet och låt marinera medan grönsakerna förbereds
Ställ lergrytani kall ugn. Blanda äppeljuice, soja och ingefärai en skål. Torka av lergrytan lätt. Lägg i köttet och låt marinera medan grönsakerna förbereds
Blanda äppeljuice, soya och ingefära. Torka av lergrytan, och lägg sedan ner grönsakerna. Lägg det med köttet och låt marinera medans du förbereder grönsakerna
Ställ lergrytani kall ugn. Blanda äppeljuice, soja och ingefärai en skål. Torka av lergrytan lätt. Lägg i köttet och låt marinera medan grönsakerna förbereds
Benfrifläskkarré är sån där himla god och bra mat, om den bara lagas rätt så den inteblir torr. Tur jag gjorde två bitari samma lergryta så det räckte och blev kvar till matlåda
Ställ lergrytani kall ugn. Blanda äppeljuice, soja och ingefärai en skål. Torka av lergrytan lätt. Lägg i köttet och låt marinera medan grönsakerna förbereds
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.