Den här typen av gratäng brukade jag laga ibland när vi fortfarande åt fisk. Nu äter vi ju intefisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allt i ett gratänger'
Av dagens tempo att döma skulle vem som helst kunna tro att vivarit på världens brakfest igår, i alla fall skulle väl ingengissa att vivarit på bussresa
Hel grilladkycklingi ugn är fantastiskt gott, bra mat som sköter sig själv. Jag använder migalltid av Bosarps ekologiskakyckling, de är betydligt större men har man tur blir det lite över till sallader i veckan
Bryn grytbitarnaordentligti smör och krydda med Lawry´s seasoning salt och peppar. Tillsättchampinjoner, scharlottenlök samt vitlök, låt fräsa en stund
Skär lök och hacka vitlök och lägg ovanpå bönorna. Strimlakycklingfile och stek i stekpanna. Krydda med kryddor du känner för, jag körde på santa marias kvarnar, fish and seafood (hör och häpna, den kryddan är god till mycket), men också deras kvarn till steak and chicken, litevitpeppar också
Häll matolja i en ugnsform. Klyfta potatisen. Skala och skär palsternackorna imindrebitar. Lägg allt i ugnsformen och sprinkla över ytterligarelite olja
Dela kycklingfiléernai lagom grytbitar och krydda runt om med ingefära, koriander, paprikapulver och peppar, men inget salt ännu, låt köttet ligga och dra medan ni gör resten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.