Briocher är ett franskt bröd som innehåller kopiösa mängder av smör och ägg. Ta ut formen ur ugnen och för försiktig över frallorna i ett stycke tillett galler
Tycker de ger ett utomordentligt bra resultat. Hönökakor är så gottoch sådär lagom tjocka. Tillbröd är Manitoba Cream bra som gör brödet luftigt och Rustique som gör brödet saftigt och smakrikt
Eftersom dettabröd är ganska sött så det är väl inget bröd som man ska äta varje dag direkt, men då och då tycker i alla fall jag att det är okej att käka ett lite sötare matbröd bara för att det är gott
Kavla ut till runda kakor och nagga med en gaffel. Men hjälp så goda, klart bland de godaste tekakor jag bakat = )Nu har jag provat min nya kompis och det var skillnad än att stå och dra runt med trägaffel, degen blir lite smidigare
De brukar ta slut i ett nafs dessutom. Häll degspadet över jästen och rör om tills den löses upp. Dock så får degen var mer lös än fast, är den för fast blir tekakorna hårda och torra
Ta ut frallorna och lägg över dem på ettbrödgaller eller ett rent ugnsgaller. När vi hade käkat upp vår smarriga midsommarlunch tog vi en kort promenad förbi ett litet hus som vi är intresserade av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.