Gröt till frukost har blivit en global trend, kunde man läsa om i Metro för några dagar sedan. Därför tog jag naturligtvis tillfället i akt att lägga samman alla (vanliga och ovanliga) grötrecept som tidigare förekommit på den här bloggen, till ett enda inlägg
En jättegod gröt med en kombination av söta granatäpplekärnor, mild mandel och kardemumma. Godast tycker jag att den blir med nystötta kardemummakärnor
Helgen inleds med en god och uppiggande gröt. Att låta grötingredienserna stå till sig (i kylen) över natten bidrar till att smakerna hinner binda sig till varandra och utvecklas
En jättegod gröt med en kombination av söta granatäpplekärnor, mild mandel och kardemumma. Godast tycker jag att den blir med nystötta kardemummakärnor
Helgen inleds med en god och uppiggande gröt. Att låta grötingredienserna stå till sig (i kylen) över natten bidrar till att smakerna hinner binda sig till varandra och utvecklas
Havregrynsgröt, havregrynsgröt, havregrynsgröt, mannagrynsgröt, havregrynsgröt, havregrynsgröt och mannagrynsgröt, ja så ser det ut på vårt frukostbord under veckorna
Dinkel är ett gammalt korn som härstammar från södra Europa, där den har använts i årtusenden. Den har ett väldigt högt näringsvärde – t ex så förde de romerska arméerna med sig dinkel för att ge bra näring åt soldaterna under sina långa turer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.