späd ev med lite mer vätska. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. Låt allt puttra ihop några minuter, späd ev med lite mer vätska (vatten eller mjölk//grädde/creme fraiche)
4 portioner Ingredienser 700 g Fakse eller annan fast potatis 250 g rimmad lax (rökt eller gravad) 3 msk lök 2 msk smör 2 st ägg 2½ dl matlagningsgrädde eller mjölk 1 krm vitpeppar 1 dl finklippt dill Till servering
Ingredienser Portioner. 4 4 port laxfilé (à 125 g) 150 ml teriyakisås 1/2 förp frysta haricots verts (à 600 g) Att ha hemma 4 port ris eller annat gryn 2 msk sesamfrö Lägg till i inköpslistan
Idag blev det mycket enkel torskgryta och koktpotatis. Tinade fryst torsk, skar bitarna i småbitar och saltade, lät den ligga så på skärbrädan under tiden som jag började med själva grytan
1500 g räkor med skal. 1750 g potatis. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g torskfilé 500 g räkor med skal 1 tsk salt 2 vitlöksklyftor 1 msk Arla® Svenskt Smör 2 tsk orientalisk curry 2 msk tomatpuré 2½ dl Kelda® matlagningsgrädde 2 dl Arla Köket® riven ost gratäng 750 g potatis 225 g frysta ärter
D. e. t. a. ä. r. n. f. i. s. k. m. d. b. å. g. ö. ,. p. j. o. c. h. R. M. v. l. y. u. I. 1. 7. %. P. 9. /. O. T. 4. F. 6. 0. (. ). 5. 2. -. 3. S. G. K. L. B. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.