Skär squashen i strimlor och lägg den i stekpannan medpurjolökenochräkorna. Koka Farfalle Barilla Integrale al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan medvitlökoch chili och sedan kyla den
Om du vill ha vitlökssmak på räkorna så fräser du dem med skivad vitlök. Blanda lite mer än hälften av limesaften med olivolja, avokado, chili, salladslökoch koriander
En favorit här hemma är thaismaker - lime, fish sauce, ingefära, vitlök, chili. Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta
Räkormed sting. Täck skålen med plastfolie och låt stå i kylen en timme innan servering. Räkor fick det bli som förrätt och kan inte säga annat än att det blev fantastiskt
Ha olivolja i en stekpanna och bryn trianglarna på medelhög värme. Toppa med lite chilipulver. Pressa över lime och häll i den hackade vitlökenoch tomaterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.