Den passade verkligen fint till hennes egenhändigt designade servetter med mandalastenar. Här nedan ser du en av Therese mandalatavlor som också finns i webbutiken, men just nu är bara alla servetter med i påskrean
Jag lovade er en valborgsdessert och här kommer den. Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Köpte även servetter på Ica Maxi igår för ca 20 dineros styck. God morgon kamrater. Dagen inleddes med ett flatbröd (endast 3,5 kolhydrater/skiva) med rejält med smör och många skivor ost
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch. Vi hade den på midsommarafton till det grillade köttet på kvällen, det blev en hit
Hej. Va kul de ska bli med mello-finalen ikväll. Tycker de är ganska många bra låtar med i finalen i år jämfört med tidigare år så ikväll ska de bli kul att titta
Nu är jag tillbaka igen. Var ett tag sen som jag uppdaterade bloggen. Men nu är jag tillbaka. ). Här kommer ett recept som jag hittade på Jennys matblogg som jag bakade till morsdag
Då var det återigen min tur att bjuda på fredagsfika på jobb. Eftersom mina kollegor vet att jag gillar att baka och även att jag bakar en hel del så förväntades det något hembakat och gott även denna gången
På nyårsafton lagade jag en fyrarättersmiddag som faktiskt blev riktigt riktigt bra. Jag tycker så mycket om tilltugg och förrätter att jag skulle kunna leva enkom på dem, och det var väl delvis anledningen till att vi hade två förrätter på nyår
Den här rätten är lätt och snabblagad och framför allt väldigt god. Krämig kyckling med alla mina favoritsmaker såsom vitlök, soltorkade tomater, oliver, grädde och fetaost
Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Så har ni inte bestämt er för vad ni ska äta, så kika in lite då och då
Vissa kan man bryta eller sparka loss, andra behöver man skära med en vass kniv, yxa eller såg. Chaga brukar jag dricka som varmt eller kallt te eller använda som bas i smoothies och flera har frågat mig om vad Chaga riktigt är för något
Snabbsaltad gurka tillhör en av favoriterna, speciellt på leverpastejsmörgåsen. I Singapore finns inte det alternativet att köpa, bara söt inlagd gurka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.