Vad behöver man för ägg benedict. 2 ägg1 msk Vitvinsvinäger eller ättikssprit1 sats hollandaisesåsBröd, gärna surdegsbrödRökt skinkaFärsk persiljaSalt och peppar
Kan meddela att de bägge även funkar bra till frukost. ja, kanske inte till en redig grötfrukost, men till pocheratägg och hemmagjord hollandaise blir det en fullträff
Ett pocheratägg är superkrämigt både inuti och utanpå, och ett enkelt sätt att lyxa vardagspastan med, eller lägga på en bit rostat bröd ihop med färskost och avokado
Krydda med salt. Stek kantarellerna i smör tillsammans med schalottenlök, krydda med salt och peppar Lägg upp kantarellerna medägget och strö persilja och parmesanost över
Pocheratäggmed en finstrimlad morotssallad. Den här rätten tog jag med mig som en kall rätt till den första uttagningen till andra säsongen av Sveriges Mästerkock
Ta upp med hålslev. Smaksätt med cayennepeppar. Servera äggenmed lax, citronsås och gärna rostat bröd. Koka upp 1 ½ liter vatten med ättiksprit och salt i en vid kastrull
Låt smöret brynas på medel till hög värme. Pocheratägg och avocadosmoothie. Så snart första ägget gått i så är det bara att fortsätta med resterande tre
Ingredienser Hollandaisesås 300 g smör 3 äggulor 1 citron 1 tsk vitvinsvinäger grädde salt och peppar Lutfisk 300 g urvattnad lutfisk Pocheratägg 6 ägg 4 msk ättika salt Potatis och ärtor 120 g potatis 200 g frysta ärtor 1 salladslök smör till stekning dill till garnering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.